Sophyto din nou in Romania!

1677

Acum 5 ani, cand eram la inceput de drum bio, am descoperit o gama de cosmetice certificate Soil Association (cel mai dur organism de certificare bio) care parea promitatoare. Si asa a si fost. Aproape un an de zile am folosit exclusiv produsele de ingrijire Sophyto, insa la un moment dat au disparut de pe rafturi si a trebuit sa ma reorientez catre alte game.

Insa acum se pare ca au revenit in Romania si le puteti gasi pe site-ul Sophyto Romania.

Cred ca e singurul brand de cosmetice bio care a avut cu adevarat rezultate pe tenul meu. Din pacate, nu imi aduc aminte prea multe detalii, atunci nu aveam blog sa notez impresii si nici memoria mea nu are capacitate nelimitata de stocare a datelor (sau o avea, dar nu stiu eu sa o folosesc). Mai tin minte doar ca locuiam in Iasi, veneam odata pe luna acasa si prima vizita dupa familie si prieten era sa ma duc la farmacia Drogheria, pe Dorobanti, singurul loc unde aveau Sophyto si sa imi fac rezerve din demachiantul spuma, toner si crema hidratanta.

Pe atunci, aratau asa:

sophyto-hd_01

insa intre timp si-au schimbat ambalajul si se prezinta asa:

groupSophyto

Nu am incercat toate produsele, dar va pot spune ca 2 dintre produsele lor au fost pe sufletul meu: crema hidratanta de echilibrare si crema hidratanta cu Omega 3. Uitandu-ma acum la ingrediente, observ ca au alcool pe ultimele pozitii, insa conform a tot ceea ce stiu, nu prezinta o problema ci doar un potential iritant.

Chiar daca nu mai folosesc produse bio de ceva vreme, ma bucur sa le regasesc din nou pe piata din Romania. Pentru fanii curentului bio, cred ca sunt o optiune buna.

ACTIVES-Bck-for-WEB (1)


Comments

 • Geluri de dus nu par sa aiba :(

  Alex 10 March 2013 13:40
  • nope, doar produse de fata

   adiana 10 March 2013 13:40
 • Pe mine nu m-a prins curentul Bio, nici nu stiu de ce ar trebui sa aleg un produs Bio in defavoarea unuia tipic…si la mancare e valabila aceeasi chestie. Cred ca trebuie sa mai citesc pe tema asta.

  Graziella 11 March 2013 2:40
  • Dupa cum probabil stii, cele mai multe celule din organismul nostru se reinnoiesc la fiecare 7-10 ani, deci vrand-nevrand ajungem sa fim ceea ce mancam. De aici si grija pentru a manca mai sanatos si a ingera mai putini factori daunatori. Si daca ne gandim ca pielea noastra absoarbe intr-o anumita proportie tot ce punem pe ea… atunci si produsele cosmetice si deodorantele si sapunurile devin importante in ecuatia aceasta. Dar e mai mult decat atat. Produsele certificate au si surse sustenabile de materii prime si sunt produse fara a dauna mediului sau animalelor. Si aici atingem un alt punct sensibil – cum facem sa ne fie bine fara a distruge totul in jur :)

   Marius 13 March 2013 18:56

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3