Sephora + Pantone Color IQ – afla nuanta ta de ten

1914

Incepand cu 2 august, norocoasele din Statele Unite (Manhattan si San Francisco) se vor bucura de un nou serviciu marca Sephora. Cu ajutorul unui device pentru determinarea culorilor, doritoarele isi vor putea afla nuanta de fond de ten perfecta. Cu o baza de date de 110 nuante, Pantone Color IQ scaneaza tenul si dupa o scurta analiza determina culoarea pielii si subtonul acesteia. Pe baza acestor informatii, primesti un cod si cu ajutorul lui poti alege fondul de ten potrivit tie.

Aparatul Sephora+ Pantone Color IQ este bazat pe tehnologia Pantone, CAPSURE, un device de mana folosit in industria de design pentru idetificarea culorilor .

Daca ar ajunge si la noi, zau ca as deveni client Sephora. Nu cred ca mi-am nimerit vreodata culoarea exacta pentru fond de ten, iar fetele de la Sephora sunt si mai pe dinafara ca mine cand e vorba de ales o nuanta potrivita. Plus ca nici nu prea agreez Sephora (produsele lor sunt calde spre fierbinti ori de cate ori trec pe acolo. Nu mi se pare normal ca niste produse cosmetice sa fie tinute in asemenea conditii).

Astept cu interes vestea ca a aparut si la noi, desi probabil va trece minim un an pana atunci. Mai multe detalii AICI

 


Comments

 • Ce chestie misto, ar trebui sa aduca si la noi!

  Ioana Dumitrache 1 August 2012 22:03
  • Aparatul original costa 700$.. Plus modificarile programului cu tonuri/subtonuri .. Sa zicem 1000 $ aparatul.. Nu prea vad eu sephora romania investind bani in asta :)) nu prea curand cel putin

   adiana 1 August 2012 22:26
 • Super interesant si util :)

  Georgiana 2 August 2012 1:00
  • it dai seama? as afla si eu intr-un sfarsit ce nuanta am :)))

   adiana 2 August 2012 10:15
 • Chiar interesant, poate o sa ne bucuram si noi in curand de asemenea tehnologie… :p

  Simona 5 August 2012 17:50
  • cine stie, tot ce e posibil :)

   adiana 5 August 2012 18:47

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3