Sensibio H2O – Bioderma

2034

Nici nu s-a uscat cerneala virtuala la articolul cu rutina de ingrijire, ca deja trebuie sa fac mentiuni si erate. Spuneam acolo ca renunt la lotiunea tonica pentru o perioada, sa vad daca in cazul meu e sau nu e inutila. Aparent nu e inutila. Nu ma simt confortabil ca dupa uscarea tenului sa aplic direct crema. Dar sunt mari sanse sa fie doar imaginatia mea

Dupa doua saptamani de ingrijire conform programului descris anterior, am ajuns la concluzia ca nu imi place cum se simte tenul meu fara o lotiune tonica. Dar nici sa renunt la ideea de a lua o pauza de la tonic nu mi-am dorit, asa ca mi-am cumparat lotiunea micelara Sensibio in ideea unei demachieri perfecte. Pentru mine, tonicul avea si rol de asigurare ca nu mi-au mai ramas resturi de murdarie pe fata. Daca discheta era curata, testul era trecut. Dar asa, cum sa verific eu ca am tenul curat? Simplu, cu lotiunea micelara.

Am mai folosit produsul asta acum ceva ani (sa tot fie vreo 4-5) si era excelent, ca si acum de altfel. Desi sunt demachiata cand il folosesc, stiu din folosintele anterioare ca “sterge machiajul cu mana” si nu irita fata. Daca ar fi sa fac o comparatie intre asta si lotiunea micelara Ivatherm, cel din urma ar pierde garantat.

Desi am ten mixt/gras, folosesc variante pentru piele sensibila pentru ca lista de ingrediente e curata, curata si nu contine nici macar un iritant. Puteti arunca un ochi aici (<–link), pentru o analiza asupra a 99% din apele micelare existente la noi. Corina a analizat conform INCI toate produsele similare de la alte companii.

Ingrediente: Water, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosachcarides, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide.

Programul modificat ar fi asa –> dimineata: lotiune micelara Sensibio H2O + crema hidratanta Hydrolactan. Seara: sampon si gel de dus bebe Ineldea/Eco Cosmetics + lotiune micelara Sensibio H2O + crema hidratanta Hydrolactan.

It works great! Piticii mei sunt linistiti, teoretic lotiune tonica tot nu folosesc, toata lumea e fericita.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3