Sacred Flowers @ Ida Spa

1761

Mi se intampla rar sa citesc comunicate de presa si pe masura ce parcurg randurile scrise, sa incep sa simt fiecare cuvant, sa ma detasez de problemele curente si sa ma imaginez acolo, sa simt mainile maseuzei, aroma lumanarilor parfumate sau energia verdelui crud care inconjoara incinta.

Dati-mi voie sa va ispitesc:

În inima pădurii de stejari din Corbeanca, departe de agitaţia Bucureştiului, se ascunde IDA Spa-un refugiu urban, special conceput pentru reîncărcarea bateriilor. Meniul serviciilor urmează îndeaproape modelul spa-urilor exotice din Asia, pentru care luxul, intimitatea şi strânsa legătură cu natura, de la elementele de decor până la formulele produselor folosite, sunt valori esenţiale. Astfel, desăvârşindu-şi terapiile în funcţie de ritmul naturii, în luna mai, cunoscută în calendarele străvechi ca luna florilor, IDA Spa îţi propune  Sacred Flowers- un ritual signature, care transformă puterea miraculoasă a florilor într-o călătorie pur senzorială.

1

Deschis anul trecut, IDA Spa s-a născut din dorinţa Elenei Badea de a recrea pe tărâm românesc experienţele inegalabile pe care le-a trăit în cele mai exclusiviste spa-uri din Asia.  Decorul ultra rafinat, garden spa-ul (un concept unic în România, care permite oaspeţilor să profite de  terapii extrem de relaxante în mijlocul naturii), serviciile la standarde occidentale şi produsele semnate de reputatul brand cosmetic Elemis au plasat rapid IDA Spa pe harta centrelor de wellness, al căror prag merită să îl treci. Şi nu doar o dată.

page

Sacred Flowers – ritualul signature de la IDA Spa

Acorduri muzicale în surdină, lumânări care umplu aerul cu arome exotice şi mâinile pricepute ale terapeutei, care îţi masează uşor tălpile, sub o ploaie parfumată de lavandă şi petale de trandafir. Astfel, încă de la începutul terapiei Sacred Flowers, baia pentru picioare e menită să alunge orice urmă de tensiune. Mai apoi, scrub-ul delicat al corpului şi al feţei, bazat pe un cocktail  tonic şi antiinflamator din extract de muşeţel şi ulei esenţial de trandafir, îţi va lăsa pielea extrem de catifelată şi de radiantă. Iar masca, atent formulată cu pudră de caolin, frunze de rozmarin şi ulei esenţial din floare de măceş, are un puternic efect anti-aging şi redă pielii elasticitatea. Cu un simplu exerciţiu de imaginaţie, în timpul mini-facialului, ai putea chiar să te visezi în Bali-ceea ce nu ar fi întru totul greşit, având în vedere că întreaga suită de produse folosite, atestate organic,  provine din Indonezia.

page2

La final, masajul cu uleiuri din ylang ylang, lavandă şi muşcată face pur şi simplu timpul să se oprească în loc. Oglinda e cel mai credibil martor, care să ateste rezultatele incredibile asupra pielii în numai 135 de minute, cât durează terapia. Efectele nu ţi se vor citi însă doar pe chip. Sacred Flowers e un ritual străvechi, ce are puterea de a-ţi transforma starea de spirit.

Salut initiativa Ida Spa si le urez mult mult mult succes :) In mine se naste speranta unei “tari ca afara” cand vad astfel de concepte, care par a fi conduse cu pasiune si dedicatie.

Pentru mai multe detalii despre IDA Spa şi terapii tentant de relaxante pentru trup şi suflet, accesează site-ul www.idaspa.ro

Daca ati calcat deja pragul celor de la IDA spa, povestiti-mi experienta voastra. Este la fel de bine pe cat suna?


Comments

  • Mda…suna intr-un mare fel dar cred ca se adreseaza unei categorii de public care ma exclude pe mine. Cred ca au niste preturi pe masura :(

    Graziella 15 March 2014 16:44
    • nu stiu preturile, din pacate :(

      adiana 15 March 2014 17:18

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3