Să vorbim despre… măștile faciale Dizao Naturals!

3963

Sunt momente în care îmi doresc să aplic o mască. După o baie fierbinte, la sfârșitul unei săptămâni agitate, poate în weekend în timp ce urmăresc unul din serialele preferate… Momente se ivesc mereu, problema până acum era obiectul muncii.

O mască bine formulată e greu de găsit. Evident, avem opțiunea Paula’s Choice, brand pe care îl iubesc sincer și de la care am 80% din produsele de îngrijire. Problema este că în oferta lor se regăsesc doar două măști și nici una nu este ceea ce caut. What do to, what to do?

Salvarea a venit de curand de la Dizao Naturals, care oferă câteva produse chiar surprinzător de bine formulate. Sunt foarte încântată de aceste noi descoperiri și sper să nu par atât de entuziasmată încât să pară reclamă :)

So … în cele ce urmează avem primele două măști încercate de mine:

Masca faciala Dizao Naturals

O să încep cu preferata mea, cea de luminozitate. Este vorba de o mască de tip șervețel (ca în poza de mai jos), care se întinde și pe gât și este îmbibată cu soluție. Se lasă să acționeze 15-20 minute, după care se clateste cu apă. Pe lângă masca propriu-zisă, pachetul conține și 6 gr de cremă, care se recomandă a fi aplicată după clatirea măștii. Eu una nu o folosesc, prefer crema mea uzuală, însă nu e de lepădat, are o formulă decentă după standardele mele.

Să ne uităm puțin și la ingrediente

Lista de ingrediente INCI
Water (aqua), Glycerin, Morus Alba Root Extract, Collagen, Ascorbic Acid, Riboflavin, Panthenol, Phenoxyethanol, Hyaluronic Acid, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Tremella fuciformis (mushroom) extract, Plant Collagen Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Butyl Benzoate, Ethyl Benzoate, Isopropyl Benzoate, Methyl Benzoate, Parfum.

Colagen, Extract de Dud, Vitamină C, Riboflavină, Panthenol, Acid Hialuronic, Polizaharide din Ciuperci Japoneze, Proteine de grâu Hidrolizate … sună bine după părerea mea :)

În afară de parfum, chiar nu am ce să îi reproșez. Și nici măcar nu mă îngrijorează prea tare prezența lui, oricum clătesc masca. Judecând după cât de discret e mirosul și poziția din lista de ingrediente, nici nu îmi mai bat capul.

Ingredientele celei de a doua măști sună și ele la fel de bine:

Lista de ingrediente INCI
Water (aqua), Glycerin, Sheep placenta protein, Collagen, Salmo ovum extract, Lycium chinense fruit extract, Bamboo extract, Algae extract, Phenoxyethanol, Lecithin, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Tremella Fuciformis (mushroom) extract, Plant collagen protein, Hydrolyzed Wheat protein, Butyl benzoate, Ethyl benzoate, Isopropyl Benzoate, Methyl Benzoate, Parfum.

Vorbim deci despre Placentă, Colagen, Extract de Lychee, Bambus, Alge, Lecitină, Polizaharide din Ciuperci Japoneze, Caviar Roșu, Glicerină. Un mic răsfăț din când în când e binevenit!

Ca efecte, ambele mi s-au părut hidratante. După îndepărtarea soluției, tenul pare întins, hidratat, fresh. Ca după un somn bun.

Halatul, halatul, cât e halatul? :) Un plic cu 1 șervețel îmbibat în soluție + 6 gr cremă costă 15 lei. Având în vedere ingredientele și oferta curentă de pe piață, prețul este foarte ok.

Pentru mine tentația mare acum este setul de 14 măști. Sunt acolo câteva nestemate care nu se găsesc și la bucată și despre care o să vorbesc când voi avea ocazia să le testez. Până atunci, va las cu un mic teaser al setului:

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3