Review: Spray hidratant cu unt de cacao de la Jason

4595

Vară, soare, plajă? Ha, țeapă! S-a cam dus sezonul. Dar asta nu mă împiedică să vă prezint un produs care v-ar fi fost util în lunile anterioare, dacă nu l-aș fi descoperit târziu la rândul meu. Și dacă nu aș fi fost lazy, i might add…

Însă trecând peste acest aspect, să intre pe scenă… Spray-ul hidratant Jason cu unt de cacao. O loțiune super lejeră care intră instant în piele și miroase delicios a ciocolată.

Când mă gândesc la crema de corp, mă și imaginez făcând balet dezbrăcată vreo 5 minute, timp necesar pentru ca loțiunea să între în piele să nu îmi murdărească hainele. Motiv pentru care nici nu sunt un client fidel aplicării de poțiuni pe corp. Nici cu spray-ul Jason nu m-am convertit brusc, dar cu siguranță pielea mea primește mai multă atenție în ultima vreme.

Când citim spray în titlu, posibil să ne gândim la recipientele cu atomizor. Dar nu, acum e vorba de un flux continuu de produs aplicat. Cât te țin degetele, atât eliberează și flaconul conținut. Și asta fără substanțe propulsatoare, doar cu aer comprimat. Pentru mine asta e un aspect important, în general substanțele propulsatoare sunt iritante. Și doar pentru capriciul de a da cu spray în loc să eliberez conținut în mod repetat nu merită sacrificiul.

IMG_1935

Revenind la conținut, formula este următoarea:

Aqua (Water), Caprilic/Capric Triglyceride, Glyceryl Oleate Citrate, Glycerin, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(1), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Tapioca Starch, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Anisaldehyde, Benzyl Acetate, Gamma-Decalactone, Triethyl Citrate, Vanillin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Linalool

După cum puteți observa, ingrediente prietenoase, pe alocuri chiar benefice și fără iritanți majori. Trigliceride cu lanț mediu, niște unt de cacao, oleacă de shea… ingrediente emoliente și de textură.

Ca nivel de hidratare, se încadrează la nivelul lejer, așa cum îi e și textura. Nici nu ar avea cum altfel, pentru că nu ar mai putea fi eliberată sub formă de spray.

În lunile de vară cred că e nebunie să o aplici. Ai ieșit de la dus, ai aplicat un strat, în mai puțin de un minut s-a uscat și ești gata de îmbrăcat și ieșit pe ușă. Până la următoarea aplicare, ai pielea hidratată și catifelată, iar pentru câteva ore vei mirosi și ca o prăjitură.

Și o mai văd utilă și pentru îngrijirea de după expunerea la soare, la piscină, la mare. Însă pentru asta există și o variantă cu aloe vera, care posibil să se preteze mai bine în acest sens. Eu personal, prefer varianta cu unt de cacao.

Dacă vreți să încercați ceva nou, cu absorbție rapidă, hidratare lejeră și vă place aroma de ciocolată, găsiți produsul la Rangali și costă 59 de lei pentru 177 ml.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3