Ramble…

1261

– cei de la cosmetica verde au adus cateva produse noi si au inaugurat o categorie de machiaj de la Natura Siberica.. produsele noi sunt accesibile la pret, insa cele de make-up mi se par putin cam scumpe.. un fond de ten 82 lei mi se pare nerealist.. oricat de natural ar fi .. si macar daca ar pune si ei toata lista de ingrediente ca sa stiu ce contine inainte de a cumpara. In momentul de fata ma tenteaza o lotiune tonica, insa astept pana la targul din noiembrie ca sa pot arunca un ochi pe produse .. puteti vedea machiajele aici.

– m-a lovit sapatamana asta o intrebare care pare sa nu imi dea pace pana nu o pun in practica.. ce ar fi sa folosesc unul din gelurile de dus de la Pure Cosmetics pe post de demachiant? lista de ingrediente e asa curata incat ar putea merge si ca demachiant..si oricumm mi se pare ca seamana cu INCI list de la produsele de curatare faciala

– cand mi se termina gama B3 de la dr Kadir in uz, as vrea sa incerc demachiantul si lotiunea tonica de la now foods. Demachiantul se gaseste pe site, insa lotiune tonica inca nu a fost adusa.. mai astept..

– imi doresc foarte mult sa pun mana pe produsul din gama A-Nox de la Holy Land pe care il foloseste cosmeticianna mea dupa tratament. E incredibil ce bine lucreaza. Pacat ca nu am retinut numele si nici nu se vinde acasa.

– ma tenteaza rau un pensat la estet studio . Doamna care lucreaza acolo pare sa aiba maini de aur. Am citit despre ea pe un blog si apoi i-am vazut opera pe cateva din cliente. La unele e o transformare evidenta (in bine).. i wanna try it soon too.. dau de stire daca se lasa cu “succesuri”

– trebuie neaparat sa imi tund bretonul.. am observat in timp ca bretonul imi salveaza tunsoarea. Cand imi creste, da un aspect total aiurea. Parca altfel se aseaza cu putin breton.


Comments

  • Te astept la studio.Ma bucur ca iti plac lucrarile.

    estetstudio 18 October 2011 15:56

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3