Paula Begoun – The original beauty bible book (kindle edition)

1426

Desi la inceput nu eram un cititor fidel al blogului Corinei , in timp am ajuns sa apreciez cateva articole de pe site-ul ei. Vazand cat de incantata este de produsele Paula`s Choice si cum le lauda, mi-a starnit interesul sa cercetez si eu nitel despre produsele in cauza. Asa am ajuns sa descoper ca Paula Begoun are si doua carti publicate, pe care mi le-as fi dorit spre citire. Avand in vedere ca Amazonul nu trimite anumite produse in Romania si oricum s-ar fi aplicat niste taxe destul de mari pentru o carte, am decis sa incerc varianta Kindle. Nu posed gadget-ul (desi mi-as dori) asa ca il citesc pe computer. Sau l-as putea printa (dar 500 de pagini e totusi cam mult pentru cartusul meu de imprimanta..). In plus, e nitel mai ieftin fata de versiunea pe hartie. Am dat in jur de 14 dolari si am putut sa o downloadez aproape instant. In mai putin de 5 minute de la tranzactie, am primit cartea pe contul de amazon, de unde am transferat-o pe computer.

Asta se intampla acum o saptamana. Ever since, citesc cate putin in fiecare pauza, noapte, zi etc. Parerea mea despre carte? well, una foarte buna.

Paula abordeaza un limbaj tip chatty talk ceea ce face procesul de citire mai usor (at least for me). E usor de urmarit si de retinut. Gasesti sfaturi pretioase, informatii utile and stuff like that. Nu pot sa spun ca revolutioneaza industria cosmeticii, insa asa cum ii spune si titlul e beauty bible. E o baza foarte buna de pornire in lumea cosmeticelor. O carte care face diferenta intre un consumator informat si unul neinformat.

Chiar daca nu sunt de acord cu toate informatiile prezentate in carte (ca de exemplu sectiunea despre suplimente), pot sa spun ca merita investitia. Daca stii sa discerni informatiile de acolo, cu siguranta o sa iti foloseasca pe viitor ce ai citit. Cat despre cititul pe calculator.. well, e ok.. putin obositor, but worths it.

Urmatoarea pe lista: Don`t go cosmetic counter without me. Dar asta dupa ce o termin pe asta.. Si sunt abia la jumate.. : )

See ya!


Comments

  • Interesant!Si mie mi-ar placea sa citesc cate-oleaca in fiecare zi :P

    endre 10 October 2011 14:46
  • Abia astept sa o citesc si eu si sa descopar cateva informatii pretioase :D

    Geo 12 October 2011 19:13

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3