Parfum solid Iasomie – Reverto

2306

Astazi am avut ocazia sa pun labutzele pe parfumul solid natural de la Reverto. Ca o mare amatoare de tot ce e cosmetic si natural, evident ca mi-au lucit ochii mai ceva ca bling bling-urile lui Jay-Z

Tot ce spun e ca miroase FOARTE MISTO ! Eu nu le am cu parfumurile, pentru mine orice e bun daca miroase decent. Dar asta m-a cucerit complet si iremediabil. Nu as putea sa explic prea bine notele si alte chestii ce tin de parfumerie, insa daca aveti incredere in gusturile mele dubioase, asta e un bio must have !

Nu tine mult, doar  cateva ore, insa atat cat tine, poti sa juri ca te-ai dat cu un parfum scump. Eu am exagerat nitel la prima aplicare, la modul ca am pus ca taranu’ in zona urechii si la un moment dat nu ma mai suportam, cum intorceam capul, hop si mirosul dupa mine. Sper sincer sa scoata si alte variante. Promit sa imi cumpar cate una din fiecare.

Are aspect de unt solidificat, insa odata ce ajunge pe piele se transforma in ulei si intra frumos in piele.

Me very like it ! Nota 10.

Cost: 63 ron pentru 9 ml.. cam scumput, insa cred ca e o investitie misto. Chiar miroase bine.

De unde? .. aveti aici locatia virtuala www.reverto.ro

P.s : uite si o descriere”oficiala” .. poate are relevanta pentru cei pasionati de domenniul asta:

Aroma profunda de iasomie, note de santal si mandarine.
O stare … vara, un ceai de fructe rece , iasomie sub razele de soare, cele de dupa-amiaza, o adiere usoara, arome dulci ca de miere, pudrate, senzuale. Parfumul natural este subtil si unic contopindu-se cu aroma pielii celei care-l poarta, astfel creandu-se note aromatice distincte. Parfumul solid natural este un rasfat, creat alegand cele mai bune esente naturale, ulei de jojoba si ceara de albine.

Compozitie:

Ulei jojoba, ceara de albine, uleiuri esentiale.
Se aplica pe piele in zonele de puls. Persistenta: 3-4 ore. Veti fi incantate de ritualul aplicarii pe piele al acestui parfum minunat. Parfumurile solide sunt compacte si ideale pentru a fi purtate in poseta sau calatorii.


Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3