O vizită scurtă la noul magazin WJCON din Centrul Vechi

3945

Ce faci când trebuie să alegi rapid un cadou din afara ariei tale de “expertiză” (aka îngrijirea facială) și vrei totuși să lași o impresie bună? Pai… dai o fugă până la Wjcon pe Lipscani, în Centrul Vechi :)

Deschis recent pe Șelari Nr. 7, magazinul Wjcon te întâmpină cu o diversitate de produse cosmetice, de la lacuri de unghii și farduri de obraz, până la produse de îngrijire cosmetică și corporală (am reușit performanța de a nu citi liste de ingrediente -€“ am ales ca de data asta, vizita mea în magazin să se bazeze doar pe vizual)

 

wjcon romania

Pentru cadou am ales o pilă de unghii, o ojă Sugar Effect n. 802, o bază de machiaj, un creion de ochi alb (lipsește din poză) și o acetonă foarte interesantă, cu burețel care facilitează îndepărtarea ojei. Totalul, aproximativ 95 de lei (baza 25 de lei, oja 15 lei, dizolvant de unghii 25 lei, pila de unghii 10 lei și creionul alb 20 lei)

Personalul magazinului foarte bine pregătit și amabil, cu o balanță echilibrată între insistență și indiferență, au fost de mare ajutor când am cerut detalii despre anumite produse și am primit recomandări prețioase când a fost vorba de alegeri între produse, ținând cont de caracteristicile personale.

În ceea ce privește oja, destinatara cadoului a fost încântată atât de textură, efect și rezistența pe unghii. Pe măsură ce intră în folosință și restul produselor, dăm de veste.

Vizita mea la WJCON a fost o experiență plăcută, pe care o voi repeta cu drag, cât de curând! Am pus deja în wishlist câteva produse de machiaj pe care vreau să le încerc.


Comments

 • Si eu am dat o tura sambata pe acolo si nu am plecat cu mina goala. Personalul amabil, rabdator, mi-au raspuns la toate intrebarile. si pentru ca sunt inebunita dupa culoarea mov pe care o vanez de mult timp la noi si in Europa mi-am luat fard mov editie limitata, oja mov colectia symphonie, oja magnetica verde (mai am doar una acasa grena cadou UK Sally Hansen, care la noi inca nu a aparut). Imi plac ojele mai aparte ca textura desi am acasa vreo 40-50 cred din care 10 inca nedeschise de la Cosmobeauty. Si am beneficiat de inca o oja gratuit si am ales-o pe cea aurie si sunt f bucuroasa ca am primit deja card de fidelitate. Abia testez fardul, ojele in curand. Mi-a placut mult magaazinul lor datorita culorilor la orice produs. Apropo de ingrediente mi-am aruncat rapid privirea pe demachiante si nu am observat nimic iritant, dar pentru a fi sigura trebuie sa mai fac un drum. Asa ca fetelor recomand magazinul, chiar aveti de unde alege!

  denisa 15 December 2014 22:16
  • cand ma abtin de la a purica liste de ingrediente, ratez produse intersante :)) cred ca ma nevoie de o vizita iar

   adiana 15 December 2014 22:45
 • Si mie mi-a placut in magazin. :)
  Sunt curioasa cum e pila de sticla, mi-ar trebui si mie una.

  DarLyst 15 December 2014 22:44
  • Sora mea (ca ea a primit cadoul) spune ca e ff buna :)

   adiana 15 December 2014 22:58

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3