My iHerb wishlist

2700

Cred ca oricine a dat macar o data comanda pe iherb, are in momentul de fata un wishlist impresionant in contul personal. De la cosmetice pana la chestii alimentare, am salvat o gramada de produse la lista de favorite, asteptand ziua de salariu, pentru orgii financiare.

De cand a aparut Pinterest, mi-am creat un panou numai cu produse de pe Iherb. Mult mai usor de impartasit cu lumea. La unele produse am ca descriere parti din recenziile Paulei Begoun de pe Beautypedia (ca sa imi amintesc de ce mi le doresc si ce am gasit special la ele), la unele parerea mea personala etc. Si nici nu ma mai chinui sa creez articole pentru blog cu lucrurile interesante pe care le-am gasit. Cei care ma urmaresc, pot accesa contul meu de Pinterest pentru ultimele noutati.

Ca sa nu fie motiv de suspiciuni asupra bunelor mele intentii, va informez de pe acum ca linkurile au codul meu de afiliat iherb. In momentul in care ajungeti pe pagina de iherb urmand unul din likurile din contul de Pinterest, codul meu de afiliere va fi automat inregistrat, astfel incat, daca sunteti la prima comanda, veti primi discount intre 5-10S (depinde de valoarea comenzii, ce depaseste 40$ primeste discount 10$). Daca sunteti deja client iherb, have no fear. Nu se intampla nimic :)

 Daca aveti cont de Pinterest unde va salvati favoritele iherb, dati-mi de stire. As fi incantata sa ma abonez la noutati. Sunt mare fan Iherb.


Comments

  • O da….multumesc pentru postare.mana cereasca o astfel de postare.daca mi-as face blog,ar fi numa’ ca sa imi postez cumparaturile de pe iherb.

    dori 28 April 2013 19:14
    • :)) i feel you. Eu mi-as dori bani mai multi, ca sa pot cumpara tot ce am in wishlist (hint: am 500 de produse in wishlist) :))

      adiana 29 April 2013 11:25

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3