L’Oreal Volumissime – un rimel la inaltime

3517

Iata ca am ajuns la finalul scolii de beauty blogging iar ca ultima tema avem recenzia unui produs iconic pentru L’Oreal Paris, mai exact rimelul Volumissime 4x. Relatia mea cu el dateaza de pe vremea cand  eram insotitor de bord si ma bucuram de un job considerat “glamorous”. Daca ar fi sa rezum in cateva cuvinte experienta mea, atunci ar suna cam asa: Altitudine, ultraviolete, service on board… rimelul rezista!

La vremea respectiva, fondul de ten, creionul de ochi Ada si rimelul Volumissime erau tot ce aveam nevoie pentru un look demn de afisat in fata a 180 de pasageri. Asta pana la primul salariu (din viata mea) cand m-am transformat complet.

Va puteti imagina ca din momentul ala mi-au trecut prin gene multe alte rimeluri (si nu numai), mai bune, mai scumpe, mai grase, apoase sau cremoase. Dar chiar si asa, la capitolul calitate/pret nu stiu alt rimel folosit de mine care sa stea la fel de bine pe pozitie. Gene alungite, cu volum, privire intensa. Daca punem la socoteala si faptul ca am gene frumoase de la mama natura (lauda-ma gura…), va puteti imagina ca o duc binisor la capitolul asta. Nu am nevoie de un rimel extravagant care sa ma puna in valoare.

Revenind la Volumissime, are un ambalaj simplu, modest, iar periuta clasica. Nu o sa va sara din brate de pe raftul magazinului si nu o sa danseze lasciv printre celelalte produse. Nu, are educatie de pension si se va comporta ca atare. Daca ii acordati atentie, bine, daca nu, pierderea voastra.

La proba practica se dezbraca de inhibitii si isi etaleaza cu maiestrie talentul: separa genele, le imbraca de la radacina pana la varf, fara sa le încarce si ofera un look natural genelor. Are si o arma secreta, Ceramidă R, un activ care intareste genele si le face mai rezistente. Per total, un rimel in toata puterea cuvantului.

Ca ultim avantaj, as mentiona pretul prietenos, care se invarte in jurul sumei de 30 lei. Merita o sansa! :)


Comments

 • Nu stiam ca ai fost insotitoare de bord. :)
  Pai, tu ai multe povesti de spus, din cate observ eu :P

  Nu am incercat rimelul si recunosc ca exact din cauza ambalajului nu am fost tentata. Nu-mi amintesc sa-l fi vazut vreodata la raft si probabil nici nu as face-o daca nu mi-ar fi atras atentia postarile acestea , e asa de cumintel.
  _____________________________________________

  Eu am doua preferate participante la Scoala de beauty, una esti tu si sper ca amandoua sa fiti alese in finala. Din pacate, neavand cont de Facebook nu pot vota, insa va tin pumnii.
  Bafta, draguta!

  Simona 1 July 2012 8:27
  • acum am gasit mesajul tau in spam :(.. da, am fost doi ani insotitor de bord, fu fun daca pot zice asa :D Multumesc de apreciere, dupa cum probabil deja stii, nu am castigat :) Da mai sunt si alte concursuri. Thanks de sustinere :*:*:*

   adiana 11 July 2012 9:21

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3