Increderea ca definitie a frumusetii

1266

Increderea in propria persoana inseamna atitudine, un accesoriu invizibil care merge purtat in orice combinatie si ofera posesorului o frumusete aparte. Consumata in doze moderate, emana siguranta si afecteaza in mod pozitiv perceptia celor din jur.

Usor de spus, dar greu de obtinut. Mai ales ca nu pot vorbi despre ceva ce nu stapanesc foarte bine :) As vrea sa fiu zen si sa impart cu voi solutia magica, universal valabila, sa tin prelegeri motivationale si sa impart zambete pline de pace si iubire in stanga si dreapta.. dar adevarul este ca mai e mult pana departe.

Abunda internetul de clisee, metode despre cum sa te integrezi in absolut si sa te accepti asa cum esti. Eu nu vreau sa ma accept asa cum sunt. Eu vreau cea mai buna versiune a mea si stiu ca nu o pot avea fara mici imbunatatiri ici colo, in locurile esentiale. Si sunt dispusa sa imi asum riscul de a ma modela, sperand sa obtin ceea ce imi doresc. Nici diamantul nu straluceste in forma in care este descoperit.

Arma mea secreta este blogul. O sursa inepuizabila de idei, sfaturi, trucuri si informatii utile din domeniul frumusetii pe care o pastrez ca pe un jurnal, martor al evolutiei mele. Consider fiecare articol o piesa de lego, un element care contribuie la dezvoltarea mea ca femeie, constienta de calitatile sale si sigura pe sine. Pentru ca in spatele meu am adunat suficiente informatii cat sa stiu cum sa blochez stereotipurile pe care care societatea mi le arunca in fata.

Ten care radiaza prin toti porii? Stiu crema potrivita. Acnee? Comanda mea cu exfolianti e pe drum. Cearcane? Glumesti? Il urmaresc si eu pe Wayne Goss, normal ca nu o sa ma prinzi nepregatita.

Knowledge is power. Si din cunoastere rezulta increderea. Care sta la baza frumusetii si te face atragatoare, dezirabila. Valabil si in alte aspecte ale vietii.

Te incurajez sa gasesti propriul drum prin care sa dobandesti ceea ce iti doresti. Accepta si sfaturi, dar aplica doar ce crezi de cuviinta a fi potrivit pentru tine, pentru ca suntem diferiti. Unici.

M-am inscris la Scoala de Beauty Blogging by LbOrC)al Paris.


Comments

 • Imi place mult ce ai scris.Sunt de acord cu tine,ar trebui sa tindem sa fim cat mai buni, sa schimbam ceea ce putem schimba. Numai ca e foarte rau sa ajungem in cealalta extrema, deoarece unele trasaturi fizice vor ramane indiferent de cata sala am face , ce dieta am tine sau cate produse cosmetice am folosi(cum ar fi o talie care nu e definita pentru ca nu ne permite constructia corpului). Oricum ,ai scris foarte frumos fara sa bati campii cu idei care dau bine doar cand vine vorba de teorie.E o placere sa te citesc.

  Cristina 12 October 2013 20:55
  • Multumesc ! <3

   adiana 13 October 2013 18:16
 • Bun sfat Adiana!
  Succes!

  Ioana 13 October 2013 16:11
  • Multumesc ! <3

   adiana 13 October 2013 18:16
 • Cmi place, mult succes C.E#i doresc! :-)

  Mihaela Bolea 13 October 2013 17:55
  • Multumesc ! <3

   adiana 13 October 2013 18:16
 • Felicitari, m-am bucurat sa te vad din nou una dintre cele 20 de finaliste. Bafta! O sa-ti urmaresc evolutia! :)

  VintageLook 17 October 2013 11:13
  • Sarumana! Poate fac o figura frumoasa anu asta :D

   adiana 17 October 2013 20:03
 • De abia acum am citit articolul tDu. FelicitDri. Cmi place foarte mult ce Hi cum ai scris.

  iguanitza 19 October 2013 8:38
  • Multumesc mult! <3 Ma bucur ca iti place, nici nu ma gandeam ca imi stii blogul :) I read yours! <3

   adiana 19 October 2013 15:16

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3