Giveaway Cupa Menstruala – Iriscup [CLOSED]

983

Hello ladies,

A venit momentul unui nou giveaway. De data asta premiul este un produs pe care il iubesc sincer si de care nu m-as mai desparti: cupa menstruala. Mi se pare o inventie geniala si o alternativa super la tampoane.

Despre cupa mentruala puteti citi mai multe aici, la reviewul facut acum cateva saptamani. Premiul oferit la acest concurs este oferit de mine si inca nu a fost cumparat, intrucat cupa vine pe marimi si castigatoarea va alege ce crede de cuviinta a fi marimea si culoarea potrivita pentru ea. (marimea S roz, Marima L transparent si Marimea L roz).

Si pentru ca nici mie nu imi place sa particip la concursuri cu mii de reguli, am incercat sa fac acest concurs accesibil tutror celor care vor sa se inscrie fara sa aiba de parcurs zeci de etape doar pentru inscriere. Sper ca am si reusit :)

Asadar..

Pentru a participa, trebuie sa completati formularul de mai jos si.. atat :)

Extragerea se va face cu ajutorul random.org

OPTIONAL: Daca aveti blog si postati despre acest giveaway, aveti 1 sansa in plus de a castiga (veti fi inscrise de doua ori pe lista de participare) . De asemenea, voi face o extragere separata unde participantele care au scris despre acest concurs vor avea sansa sa castige 1 voucher de 50% reducere la cupa menstruala iriscup din magazinul organik. (54.5 lei in loc de 109 lei, pretul normal)

PREMIU SURPRIZA – cea mai buna sugestie obtine un premiu surpriza. Comentariul castigator va fi ales de mine, conform preferintelor mele.

Deadline: 10 septembrie.

Mult succes !


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3