Girls just want to have fun…!

1360

Ca de inceput… ma declar foarte fericita !! Pot sa vad iar cum trebuie blogul !!!! ( apasasem acum 2 sapt pe un buton si se micsorase din greseala scrisul la 75% , si cum sunt mandra nevoie mare, abia azi am cedat si am intrebat-o pe sora mea ce e de facut :))) )  I CAN SEE ! I CAN SEE ! :)))))))

…revenind la ale noastre, aduc informatii noi de pe frontul de vest ! Spun front pentru ca saptamana asta a fost mare greva in Barcelona ( miercuri), greva care s-a lasat cu incendieri de masini, geamuri spare, capete sparte (sange, bleah), copii raniti si etc. ( sangele latin fierbea in ei :)) ) …evident eu am dormit toata ziua :)

[youtube id=”Kqj3-b1Od8I” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Joi in schimb, a avut loc petrecerea facultatii intr-un club de fite (spun ei) . O petrecere foarte reusita de altfel , mi-a facut placere sa dansez pe muzica Innei (si culmea, nu glumesc) ,  sa ma distrez si sa beau cu colegii ! ( mi-a plans ficatul a 2-a zi, dar asta e alta poveste :D )

 

Si cum nu a fost tocmai vacanta, va atasez unul din urmatoarele proiecte, pe care l-am inceput azi si anume o jacheta . Inspiratia cred ca este evidenta si anume Jacheta cu fermuar in talie  Burberry f/w 2010, Fermuar care mi-a ramas in minte inca de atunci. Cam in 2 saptamani cred ca este gata :D

Ma gandesc de asemenea sa  ii fac un extra peplum, mai lung, ca de trench, astfel fericitul posesor sa aibe 2 optiuni :)

Astept pareri !

 

un besito,

Aris

 

 

PS.. daca stiti un experiment sociologic interesant, nu ezitati sa il impartasiti cu mine :D Sunt in cautarea unuia pentru un proiect la Sociologie … :)


Comments

 • Super jacheta, cred ca ideea cu cele doua optiuni este foarte inspirata. Pe mine m-ar scoate din multe dileme dimineata :)

  Alice wonders 19 November 2012 13:09
  • hehe :) de obicei sunt foarte nehotarata.. si cand am ocazia incerc sa le aleg pe amandoua :D

   Ariana 19 November 2012 23:23
 • Ma faci sa-mi fie dor de anii studentiei :)
  Imi place si jacheta, dar mai ales ideea de 2 in 1. Bafta!

  Maria 19 November 2012 14:50
  • multumesc !

   Ariana 19 November 2012 23:22
 • Eu ma gandesc mai curand la taior Channel purtat de Audrey Hepburn in ceva film.

  Alex 20 November 2012 22:40

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3