Cu psihicul la o sedinta de numerologie

4648

Simteam nevoia de raspunsuri, de indrumare sau o validare a gandurilor si sentimentelor care ma incercau in ultima vreme.

Cum probabil ca multe alte lucruri neintamplatoare din viata mea, am ajuns la o sedinta de… numerologie. Pentru ca astrograma mi-o facusem cu ani in urma si nu ma mai multumea, am zis ca am nevoie de o experienta noua, ceva diferit. In carti mi-am mai dat si nu a fost o experienta placuta, asa ca numai numerologia imi ramasese de testat. Si cum mie imi place sa testez…

Initial m-am programat la un astrolog sa fac o noua reinterpretare de astrograma, in speranta ca prima era gresita si de fapt astrele la nasterea mea erau mult mai favorabile. Am stabilit intalnirea peste vreo 3-4 saptamani, ca avea agenda full. Doar ca pe mine ma incerca nerabdarea si mi se parea ca am resurse financiarea care cereau a fi imprastiate.

SemnMatrice

Printr-o conjunctura draguta, la doua minute dupa ce am concluzionat ca o sa astept cuminte sa treaca timpul sa aiba loc intalnirea stabilita pentru ca google nu mi-a oferit alte variante acceptabile de astrologi, am vazut in fluxul de noutati din facebook o discutie dintr-un grup din care faceam parte (grup in care discutiile noi ajung foarte repede in negura facebook-ului, pentru ca se posteaza multe subiecte noi la intervale scurte de timp – deci daca nu as fi prins fix atunci discutia, probabil nu as mai fi gasit-o intrand in alt moment pe grup, pentru ar fi fost nevoie de mult scroll si rabdarea sa frunzaresc discutiile din urma, iar rabdarea nu este una din calitatile care ma caracterizeaza) o membra care parea sa le aiba cu astrologia. Asa ca i-am dat mesaj si am intrebat-o daca ofera si servicii in acest sens, iar raspunsul a fost DA. Evident, m-am programat.

Peste cateva zile, m-am dus la intalnire cu ea si in loc de astrograma in sensul clasic, am primit o sedinta de numerologie. Concept cu care nu eram familiarizata la momentul respectiv, eu asteptam sa imi citeasca in stele, nu in numere, dar care in final a rezultat intr-o experienta si mai faina.

Pe baza datei de nastere, se calculeza matricea energo-informationala. Nu e nevoie de ora nasterii, doar data. Si vreau sa va spun, din perspectiva omului care isi cunoaste ora nasterii si care si-a facut si astrograma, ca analiza matricei a fost 90% asemanatoare cu astrograma. Deci daca nu va cunoasteti ora nasterii, puteti incerca cu incredere o consultatie de numerologie, rezultatul va fi unul foarte apropiat.

Matritamodel

In functie de anumite calcule initiale, se stabilesc niste numere care compun un tabel (numerograma sau patratul lui Pitagora) precum cel de mai sus. Se obtine un sir de numere, format din data de nastere si patru numere operatice, care sunt apoi ordonate intr-o grila cu 3 linii si 3 coloane.

Pe baza lui se fac niste interpretari, care compun practic cele noua elemente descrise in primul tabel.

Analiza matricei mi-a dezvaluit lucruri pe care le simteam, pe care le banuiam si/sau pe care nu vroiam sa le accept. Mi-a spus si lucruri noi, m-a ajutat sa iau niste decizii, m-a ajutat sa mai fac putin ordine in viata…

Daca aveti chef de o experienta noua, sau de un soi de consiliere, dar psihologul nu va surade, sigur o sedinta de numerologie o sa va scoata putin din rutina. Si e si o experienta relaxanta totodata.

Eu am apelat la Gabriela, pe care o gasiti pe http://astrobiografie.com . Site-ul nu inspira prea mare incredere, am trecut prin aceeasi nedumerire daca sa ma duc sau nu, bazandu-ma pe aspectul site-ului, dar in final ma bucur ca am trecut peste prima impresie, care era una gresita.

Am fost si la sedinta initial programata cu astrologul recomandat, mi-a spus cam aceleasi lucruri pe care le aflasem si de la Gabriela, dar nu prin numerologie, ci pe baza de astrograma clasica. Din cele doua, mi-a placut mai mult la Gabriela.


Comments

 • Nu prea inteleg…de aici rezulta ca toti oamenii nascuti in aceeasi zi si an au acelasi destin si aceleasi trasaturi de caracter? Poate n-am inteles eu bine..

  Carmen T 27 October 2015 3:41
 • Intrebarea ta este una foarte buna! :) Am rugat-o pe Gabriela sa ne dea un raspuns, pentru ca eu clar nu ma pricep sa explic.

  adiana 27 October 2015 10:25
 • Este foarte buna intrebarea ta, Carmen! Multumesc!

  Numerologic se poate ca doua persoane sa aiba acelasi numar de destin si aceeasi matrita. E adevarat ca astrologia ma ajuta sa fac diferentierile intre doua persoane, pentru ca ora de nastere da un ascendent diferit si o pozitionare diferita a planetelor in harta. Este important si daca este vorba de un copil fetita sau un copil baiat, pentru ca lucrurile stau diferit.

  Revenind la numerologie, fiecare om de pe acest Pamant are un numar de destin de la 1-9. Sa ne imaginam 9 munti, astfel incat fiecare are de urcat muntele sau. Unii urca muntelel lui 1, al afirmarii de sine, al asumarii rolului unui conducator, muntele lui 2 sunt cei care au venit sa isi dezvolte partea emotionala in aceasta viata, sa sustina pe cei din jur si asa mai departe. Toti cei care urca muntele lui 1, de exemplu, ajung acolo pe diferite parti ale muntelui. O persoana prefera sa urce doar pe pantele mai abrupte, altul prefera caile ocolitoare si sigure, altii prefera cand o cale, cand cealalta, altii se grabesc, altii stau si privesc din cand in cand peisajul, se opresc la cabane. Aici fiecare alege sau incepe sa isi asume destinul pe care il are mai devreme sau mai tarziu. Nu conteaza cum ajungi si cat de repede, important este sa ajungi in aceasta viata. Pe culmea muntelui lui 1, toti vor fi invingatori ai destinului 1.

  Apoi legat de matrita identica, aici isi va pune amprenta mediul, soietate si in primul rand familia. Din acest motiv ne alegem anumiti parinti cand venim pe Pamant, care ne vor imprima anumite valori. Mediul isi va pune si el amprenta asupra personalitatii noastre, ne va forma pe fiecare in mod diferit Structura de unde s-a pornit, matrita este identica, ce s-a pus peste acea structura difera la fiecare persoana in parte.

  Sa ne gandim la un calculator de o anumita firma cu fix aceleasi componente si aceleasi caracteristici. Pe unul il cumpara un It-ist care va face programe, pe altul il cumpara un copil care se va juca toata ziua jocuri, o firma de contabilitate isi ia si ea acelasi tip de pc, insa il va folosi doar pe parte de finante, o batranica va folosi pc doar pentru facebook :) sau retete de bucatrie. Aceeasi structura, dar folosite computerele in moduri diferite. Asa si cu matrita, este identica dar folosita in moduri diferite.

  Din acest motiv, eu nu fac interpretari scrise ale matritelor, pentru ca legatura subtila care se creeaza cu o persoana care are nevoie de anumite lamuriri, ma ajuta sa spun exact ceea ce are nevoie acea persoana. Cu o consacrare inainte sau cu o rugaciune inainte de a sta de vorba cu persoana, reusesc sa creez aceasta conexiune subtila.

  Sper sa te ajute aceste informatii. Daca ai alte intrebari, raspund cu placere

  Cu mare drag!

  Gabriela
  https://www.facebook.com/AstroBiografie-731258270300014/

  Gabriela 27 October 2015 17:36

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3