Creion de ochi alb – Montalto Natura

1937

Acum un an si ceva, mi se pusese pata sa am un creion alb. Eram sub influenta unui tutorial de pe YouTube si eram perfect convinsa ca intreg talentul meu sta intr-un creion alb. Binenteles ca nu am putut sa dorm pana nu am gasit unul natural (la ochi chiar nu imi place sa ma dau cu chestii dubioase, gen avon). Deja imi imaginam cum o sa devin peste noapte un make-up artist, cu paparazzi dupa mine, blitzuri, soare, vant, coafura rezista..

Anyway, ma indepartez de la subiect :) . Intr-un final, am gasit ce cautam la midoricosmetic.ro. Din descrierea oficiala, am aflat ca:

Pentru o privire profunda si intensa se aplica in coltul intern al ochilor si pe pleoapa  inferioara. Ceara de orez din componenta ii confera moliciune, dar si durata.

Utilizare: Incepeti desenarea conturului ochilor la radacina genelor de la interior spre exterior. In ultima treime a ochiului ingrosati foarte putin linia pentru a obtine o forma migdalata.

Parerea mea: un creion foarte bun. Nu ca as fi experta in creioane, dar chiar e usor de aplicat, rezista si e moale. Costa 30 lei, putin cam mult (dar la momentul respectiv eram putin sub vraja si nu gandeam limpede), insa exista si o varianta mai ieftina, aparuta de curand (de la Benecos- tot natural), la pretul de ~ 20 lei.

Il folosesc asa cum recomanda si ei, plus uneori sub sprancene, si pe nas, pentru highlighting.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3