Ce shopping mai fac fetele…

1185

Acum 2-3 zile am visat ca facusem niste cumparaturi si eram tare incantata. M-am trezit cu un sentiment asa frumos incat am zis ca e nevoie de o sesiune de cumparaturi, sa prelungesc efectul visului. Si cum pofteam eu la tot felul de bunatati, mouse-ul a luat-o razna si nu si-a mai revenit pana nu finalizasem deja o comanda. M-am trezit in cos cu un ulei de monoi, un unt de corp cu mango, cocos si lime si o cutie cu argila superfina, uscata la soare.

Ulei de monoi: Nu stiu alte marci cum sunt, e primul ulei de monoi pe care il cumpar, insa e genial. O sa imi cumpar de la sephora un recipient cu atomizor ca sa tina cat mai mult. Va spun sincer ca e adevaraciune. Are un miros discret, rafinat, distins. Ce parfum, ce apa de toaleta. Nimic. Ulei de monoi.

Argila verde: pentru clasica masca de argila. Am ales-o pentru ca este uscata la soare si imi prezinta mai multa incredere. Daca mai puneam 8 lei (adica 33 lei), imi puteam lua varianta de 1 kg (cea de fata are 300 gr), dar am considerat ca e prea mult si nu am ce face cu ea. Ce m-a dezamagit este ambalajul de plastic din interiorul cutiei de carton. Ar fi trebuit sa fie numai din hartie.

Unt de corp: miroase D-E-M-E-N-T-I-A-L. Delicios. Nu prea ma dau eu pe corp cu alifii, dar de dragul aromei, pe asta cred ca il voi termina. Urmatorul pe lista e cel cu miros de ciocolata si caramel. Se intinde usor, intra relativ greu in piele (e totusi un amestesc de unturi, e normal) si hidrateaza bine. Imi aduc aminte de unturile de corp de la reverto, doar ca Jovis are alte arome. Si sunt o idee mai ieftine. Si cu o textura aerata de ti-e mai mare dragul sa te cremuiesti. Fain fain fain.

In final, sunt 140% multumita de produse. Livrarea a fost fast as usual, serviciul clienti ireprosabil, experienta de cumparaturi la fel de buna ca si pana acum. Organik rullz!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3