Castiga un kit de produse Lady Health in valoare de 193 lei!

2718

Am o surpriza pentru voi, dragi cititoare! Blogul meu este gazda unui giveaway interesant, cu produse deosebite, oferite de RoPharma! Desi initial am refuzat propunerea de a organiza acest concurs, am analizat mai bine produsele si m-am hotarat sa le testez si eu impreuna cu una dintre voi.

IMG_0195

Premiu

Despre ce premiu e vorba – un kit, in valoare de 193 lei, format din:

  • Lady Health Gel
  • Lady Health Serum
  • Lady Health Spray
  • Pagosten
Reguli de participare

Pentru a avea sansa de a castiga acest kit de produse, trebuie sa:

  • Dati like pagini RoPharma (click)
  • Share pozei de concurs (vezi mai jos embed)
  • Sa imi lasati un comentariu cu link catre share si raspunsul la intrebarea “Ce beneficii aduce folosirea produselor Lady Health datorita ingredientelor naturale pe care acestea le contin (extract de aloe vera, extract de arbore de ceai, extract de struguri, acid hialuronic, glicerina)?”

Concursul se desfasoara in perioada 24-31 Martie 2014, iar castigatorul va fi ales prin Random.org

Atentie! Share-ul trebuie sa fie public, sa pot valida inscrierea voastra :)

Cateva cuvinte despre produse …

Gama Lady Health cuprinde produse de ultima generatie, testate clinic, fabricate din ingrediente naturale, obtinute prin extragerea componentelor bioactive din laptele fermentat, modificat cu 2 tulpini de Lactobacillus atent selectionate si testate, identificate ca fiind benefice pentru sanatatea femeii datorita proprietatilor unice de a reface flora vaginala.

Gama de produse TS6® Lady Health introduce conceptul de aparare cu probiotice la produsele destinate ingrijirii sanatatii femeii. Formula fara sapun ale gamei TS6® Lady Health echilibreaza pH-ul florei vaginale, reduce cu delicatete mirosul neplacut si protejeaza zona intima a femeii.

Daca sunteti curioase de produse si vreti sa le testati inainte de a afla daca ati castigat la concursul meu, in momentul de fata se desfasoara o campanie si pentru 2 cutii de Pagosten cumparate, primiti gratuit un spray Lady health. Mai multe detalii AICI

Despre produse puteti afla mai multe detalii accesand siteul sanatateintima.ro

And the winner is….

Felicitari Andreea Filip, comentariul nr 38! :) Astept datele tale pentru a expedia premiul!

lady health winner


Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3