Carbohidratii si dieta

13582

V-am zis eu ca sunt grozave infograficele astea. Zilele trecute am gasit unul numai bun de pus la gazeta. Si ca sa mai schimbam si putin registrul, de data asta am ales unul din categoria alimentatiei. Pe verificate si experimentate, tot ce scrie acolo e pur adevarat. In ultimii 5 ani am fost mai mult pe low carb si uneori keto, iar efectele au fost magice (10 kg pierdute pe la 20 de ani)

Toate laudele si multumirile se duc catre Cristian Margarit, de la care am luat prima data cunostinta de aceasta dieta (ketogenica) acum vreo 5 ani. Am vazut recent ca a aparut un nene doctor care isi asuma meritele pentru promovarea acestei diete, in conditiile in care el nici nu tine keto curat (max 20 gr carb/zi). But anywayz, nu despre asta e vorba. Keto e alta mancare de peste, destul de greu de tinut si care necesita pregatire si ambitie si sacrificiu si multe altele.

Pentru mine low carb a avut rezultate. Si aportul mare de grasimi la fel. Nu aruncati cu rosii, e doar experienta mea. Nu vreau sa dovedesc nimic nimanui si nu vreau sa revolt pe nimeni ca mananc omleta cu sunca pe dieta de slabire. Though it worked. I swear.

Revenind la carbohidratii cei rai (nu toti, nu mereu), va rog sa dati o sansa infograficului de mai jos. Poate vi se potriveste conceptul si va surade ideea de un stil de viata lejer, cu rezultate.

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3