Born to create

1232

Imi cer scuze pentru lipsa de activitate, dar acum chiar am intrat in paine cu toate proiectele. Lucram la ateliere, cursuri de tipare 2, ilustratii, printuri digitale, etc etc.

Saptamana asta am lucrat la un model de pantalon (propriu) pentru cursul de tipare si abia astept sa ii termin saptamana viitoare, sa ii iau in brate. My first pants <3

…nu m-am bagat la un design prea complicat intrucat ideea e sa inteleg structura lor si sa invat cum se asambleaza un model mai basic (desi Astrid, profa, iar m-a facut nebuna :)) inchiderea din fata fiind un pic complicata).

later edit: in urma conversatiei cu surioara mea, am hotarat sa explic ce e cu acest design chart -> este desenul care ajunge la constructorul de tipare, trimis de designer (adica pentru mine, de la mine, momentan), fiind un desen simplu care include toate detaliile tehnice, de care constructorul de tipare trebuie sa tina cont cand face tiparele. De asemenea cuprinde si un tabel cu numarul de piese, accesorii necesare, bla bla, dar am zis sa il scot din poza . Si cum nu mai suntem in 1950 sa desenam de mana,  l-am facut in illustrator.

Insa mandria mea din aceasta saptamana o reprezinta un model de dantela in format digital, aka pattern, facut in illustrator, pentru cursul de Printing Process.

Mi s-a cerut sa scot asta

insa mi s-a parut cam banal, asa ca am scos asta

I just love to work in Adobe :)

 

Un besito,

Aris

 


Comments

 • Oh, sunt super faini! Sa ni-i arati si cand sunt gata! Eu deja as vrea o pereche, pe un mov frumos sau albastru inchis :D

  Georgia 21 October 2012 22:01
 • fashionista mica care esti tu :))

  adiana 22 October 2012 1:20
 • imi place modelul de dantela, cel cerut era simplist si cam urat.

  Alex 22 October 2012 8:34
 • Cam scurta prezentarea dupa celalalt blog(sper ca este al tau), faptul ca ai un ochii critic ca iti va asigura un mare succes in cariera de design er, insa viata are urcusuri si coborasuri.
  Rolul tau este acela de a crea diferite modele (doar le comcepi ca si idee) sau le creezi si fizic?>

  Radu 23 October 2012 17:56
  • nu am spus ca ochisorul meu critic imi va si asigura succes in viata… imi mai aduce si necazuri pentru ca pe langa el mai am si o gura mare :D cat despre rol…hmmm..ce sa zic.. ideea e ca sunt in stare sa scot un model de la prima linie desenata pe hartie pana la ultima ata cusuta :)

   Ariana 24 October 2012 1:44
 • Daca tot suntem la capitolul cereri, vreau si eu o pereche de pantaloni :) sau o camasa :))

  Marius 23 October 2012 18:52
  • banii jos !! :))

   Ariana 24 October 2012 1:45
 • Frumos, eşti foarte talentată.

  Zadin 27 October 2012 13:51
  • multumesc frumos :)

   Ariana 27 October 2012 14:02

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3