Baton low-carb

6131

Pe vremea cand eram constiincioasa si imi placea sa tin dieta, imi faceam des batonul de mai jos. Bun bun bun .. extra bun. Chiar daca probabil o sa va mirati de cate grasimi contine, dap, e de dieta.. pentru tipul meu de dieta.. in viitor, o sa pozez mai multe preparate din dieta mea (cand m-oi apuca iar de ea) si poze cu mine DUPA ce am amncat muuulte grasimi (yep, si analizele is in regula.. i swear)

Here is the recipe :

culoarea 1

– 50 gr migdale
15 gr nuci pecan
– esenta de rom
2 pliculete de xylitol plus
2,5 gr psyllium husk
5 gr golden flax meal
– 2 gr carob powder/ cacao

migdalele se transforma in unt de migdale (eu am adaugat si 10 ml ulei).. se maruntesc nucile pecan si se adauga peste untul de migdale impreuna cu restul ingredientelor si se amesteca.. se da forma de baton si la frigider pentru 10-20 minute..cat sa se intareasca putin

culoarea 2

1 cupa now foods whey vanilie
5 ml lecitina lichida
– 15-20 gr unt de cacao
10 picaturi stevia
esenta de vanilie
5 ml MCT Oil
1 capsula GR8 Dophilus
4 picaturi vitamina D
15 ml l-carnitina citrus flavor
5 ml Q10 lichid
– 2 lingurite de apa

– peste whey-ul de vanilie se adauga untul de cacao si lecitina.. se amesteca bine si se adauga restul ingredientelor..la sfarsit se adauga apa, treptat in functie de dorinte..

– se scoate culoarea 1 din frigider si se incearca modelarea culorii 2 peste.. apoi impreuna merg la frigider pentru alte 20-30 minute..

optional se poate imbraca intr-un strat de ciocolata.. asta ar presupune topirea unei cantitati de ciocolata 80% cacao si ornarea batonului..

in poza e un singur baton, taiat in doua.. am facut o singura poza pentru ca mi-a placut si pana sa fac a doua poza tot taiasem din el sa gust (cica sa dea bine in poza) .. si in final s-a terminat pana sa fac poza 2

partea de jos are gust de amestecul ala de cacao pentru cozonac cu rom si zahar..stafidele imi lipseau si faceam si cozonac ..partea de sus are gust de.. vanilie, cred.. pana acum nu prea am facut combinatii cu vanilie.. dar e delicios.

Bon Appetit !


Comments

  • mmmmmmmmmmmm, mi-ai facut pofta

    Anonymous 12 August 2011 9:16

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3