Aplicatii utile (1) – FoodPanda

2393

Reclamele la metrou nu sunt inutile! Am descoperit de curand, prin intermediul unui panou publicitar de la magistrala M1 Victoriei, o aplicatie faina, demna de instalat pe telefon si folosit in mod repetat.

Avand in vedere talentul cu care NU am fost inzestrata pe partea de gastronomie si lipsa de inspiratie cand vine vorba de ales mancarea (in final mereu comand de la aceleasi 2-3 restaurante), platforma FoodPanda e binevenita in viata si pe telefonul meu.

Ideea e simpla: deschizi foodpanda.ro (sau intri in aplicatia de pe telefon – disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android), introduci adresa si … succes la ales restaurantul si produsele.

Simplu si usor, nu? Nu mai stati sa cautati numere de telefon, meniuri si eventual sa vi se comunice apoi ca exista comanda minima pentru zona voastra.

Aplicatia merge impecabil, rapid, nu mi-a dat erori. Interfata este prietenoasa si intuitiva, intreg procesul de la deschidere pana la comanda nu ar trebui sa dureze foarte mult (doar daca sunteti mai nehotarate ca mine in alegerea meniului, ceea ce ma indoiesc profund).

Pentru zona mea mi-au fost sugerate 64 de restaurante, in frunte fiind Chopstix (au simtit ei ca mor dupa noodles, prea m-au nimerit :)

foodpanda1

 

Stiati de FoodPanda? Ati mai folosit? La cine apelati cel mai des pentru livrare la domiciliu?


Comments

 • Nu stiam de aplicatia dar chiar mi se pare utlia. Am instalat-o :D

  Ca si tine apelez mereu la mancarea chinezeasca pentru ca imi e cel mai simplu iar cand iti e foame nu mai ai foarte mult chef sa cauti si sa investighezi situatia. Multumesc, foarte utila aplicatia!

  Graziella 17 March 2014 23:09
  • cu drag! eu acu pandesc poate apar si restaurante dietetice, ceva :))

   adiana 18 March 2014 11:14
 • Am folosit acum cateva luni, s-a dovedit utila si de buna inspiratie alegerea Dominium Pizza. Foarte buna pizza, venita foarte repede si ieftina fata de altele. Ingredientele chiar se recunostea, sunca, ananas, creveteii.
  Nu prea bine implementata, nu stia sa faca transferul informatiilor din aplicatie catre furnizor. Dar ne-am descurcat.

  Gaelex 17 March 2014 23:18
  • venind din partea ta, care de obicei esti hateful in legatura cu mai orice, pot sa consider ca le-ai facut chiar un compliment :)

   adiana 18 March 2014 11:13
 • Cred ca e foarte utila mai ales cand esti prin vizite :D o sa o instalez si eu :)

  Ana 18 March 2014 16:52
  • have fun! :)

   adiana 18 March 2014 16:53
 • Hai ca am descarcat-o si eu acum, sa vedem ce stie :)

  Mari 18 March 2014 16:52
  • stie :)

   adiana 18 March 2014 16:54

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3