Analiza de produs

2213

As vrea sa incep prin a spune ca nu contest calitatile produsului ColonHelp. Este eficient si ai mei l-au folosit cu relativ succes (in sensul ca au fost lenesi si nu au mai terminat tratamentul).

Ce vreau sa dezbat in articolul asta este ca uneori exista variante mai accesibile, la preturi mai mici si la aceeasi calitate (sau mai buna).

Ca absolvent de liceu economic, din cand in cand imi place sa fac comparatii intre diferite branduri, produse etc. Sunt propiul meu cobai, ce sa zic.

Iata ingredientele pentru Colon Help: Tarate de psylium – Plantago ovata (33%), Seminte de in – Linum usitatissimum (52%), Chimen – Carum carvi (7%), Coriandru – Coriandrum sativum (2%), Oregano – Oreganum vulgare (2%), Patrunjel – Petroselium crispum (2%), Argila (2%)

Dupa cum puteti observa mare majoritate a produsului este formata din seminte de in si tarate de psyllium. In rest sunt condimentele si argila (cu efecte benefice bineneteles, dar imi place sa le numesc simplu condimente).

Asadar, luam nistetarate de psyllium de la now foods, cu niste seminte de in, condimente are mama pe la bucatarie si nitica argila. 35 lei pentru psyllium, 26 lei pentru seminte de in organice si nu stiu cat sa zic, un 10 lei pentru condimente si argila. Adica vreo 71 de lei pentru tot complexul. Twice as cheap! (colonHelp se vinde intre 110-129 lei)

Avand in vedere si procentele din fiecare produs, e destul de simplu sa va faceti o varianta economica de detoxifiant. Calculati cat din fiecare produs va trebuie, amestecati, mixati si voila! S-ar putea sa iesiti chiar mai ieftin la final, eu calculand toate ingredientele impreuna la gramajele la care ele se vand.

Evident, se poate si mai ieftin de atat. Cu seminte de in de la plafar, tarate tot de acolo. Sunt numeroase branduri care vand chestiile astea (desi s-ar putea sa faceti economii in detrimentul calitatii.. de multe ori in plafare se vand chestii suspecte, care nu seama cu ce ar trebui sa semene). Eu zic de Now Foods pentru ca ii folosesc de atata timp, sunt de incredere si accesibili.

Si nu uitati sa beti muuuulta apa daca folositi produse care contin psyllium.

See ya and take care girls!


Comments

 • asta le-am tot zis si eu la fete…bravo…ca nu ma ascultau deloc , bine ca a mai vazut cineva…

  coco 2 November 2011 12:32
  • dar sunt multe astfel de exemple, unde cu bani mai putini castigi mai mult.. marketingul asta ce face din noi.. si pe mine ma pacaleste si nu de putine ori am dat banii doar ca sa “incerc si eu, sa vad daca asa e”

   beautyrelated 2 November 2011 12:35
 • Na ca acum ca stiu ce are am sa-mi fac propria mea varianta :)) Tot te-am “amenintat” eu cu o comanda la now, cred ca pana la sf. lunii o voi si da, can’t wait :D

  Geo 2 November 2011 20:40
  • anytime girl ! :*

   beautyrelated 2 November 2011 20:41
 • Am gasit un articol super interesant si care mie una mi-a demontat cateva mituri http://medicologia.info/2012/06/placa-mucoida-cum-ne-detoxifiem-de-ceva-ce-nu-exista/

  Carmen T 25 February 2013 5:52
  • yap. Am citit si eu un articol asemanator si cred ca poate fi adevarat, dar nu sunt medic si nu immi dau cu parerea Șd

   adiana 25 February 2013 10:02
 • Si inca un link despre “existenta” placii mucoide http://en.wikipedia.org/wiki/Mucoid_plaque

  Carmen T 25 February 2013 6:02

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3