Alcool izopropilic

1966

Dupa cum povesteam acum ceva zile, mi-am cumparat pensula de stippling si urma sa adaug la colectie si alcool izopropilic pentru dezinfectare perfecta. Minunea s-a infaptuit si sunt mandru posesor de alcool pur, cunoscut si sub numele de alcool 99%.

Metoda de utilizare: se insfaca pensula inculpata, pe introduce intr-un recipient/borcan in care a fost adaugat putin alcool, se imbiba cu lichidul mentionat, si cu miscari circulare se sterge de un servetel ca sa iasa mizeria. La sfarsit, avem o pensula curata ca lacrima care se tine pe prosopelul de hartie pana se usuca si e buna de folosit.

 

Am folosit deja metoda de cateva ori si pensula arata ca in prima zi. Fara peri cazuti, fara fire aspre, fara nimic. Pensula e cool si brand new like.

Atentie cu alcoolul, e foarte concentrat. Ultima data nu am dat drumul la geam si m-a luat asa cu o ameteala de am zis ca lesin. Simteam ca mi-a ajuns si in creier. Mi-a desfundat nasul de tot si inca putin pe langa.

Pret: 15 lei pentru 500 ml


Comments

 • Cu siguranta imi iau si eu imediat ce gasesc :D Cred ca-l trimit pe boyfriend in cercetare, ca habar n-am de unde se poate lua. Pup

  Geo 2 December 2011 19:20
  • de la magazinele de electronice de pe Maica domnului.. prin zona circului pe acolo :)

   beautyrelated 2 December 2011 20:18
 • Multumim de pont Alina!il voi adauga neaparat pe lista de cumparaturi:)

  Elena 8 December 2011 15:08
  • merita! :)

   beautyrelated 8 December 2011 20:24
 • Pingback: Ulei de primula – rasfat nocturn | Adiana

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3