Akoma Skincare la Organik.ro

1960

Organik.ro ofera azil politic tuturor uleiurilor vegetale de calitate, cu o educatie aleasa si preturi decente. Sub tutela lor se afla acum o intreaga armata de uleiuri pretioase de la Akoma Skincare, destul de cunoscute (zic eu) printre iubitorii de natural. Desi nu mai sunt un adept al curentului bio, uleiurile vegetale si-au pastrat un coltisor in inima mea, unde e cald si bine.

Pana acum am evitat sa ma scald in uleiuri, pentru ca lipsa unor produse de calitate pe piata romaneasca ma facea sa apelez la iherb (unde e ca la loterie cu venirea pachetului.. ai sau n-ai noroc) si cum increderea mea in Mayam e deloc spre minus, ia ulei de unde nu-i. Si nici mare client al site-urilor internationale in afara de iherb nu sunt. Din fericire, acum am gasit vindecare. De la ulei de primula, galbenele, ricin si tataneasa, pana la prezente exotice, precum ulei de monoi, fructul pasiunii, merisor sau pracaxi, toate si-au gasit loc in rafturile magazinului online mai sus mentionat.

Daca ar fi sa aleg (si voi alege, la salariu), mi-as lua in primul rand uleiul de primula. Pentru ca are un continut de acid oleic mic, fiind potrivit pentru un ten gras ca al meu. Apoi, daca ma imping spiritele rele de la spate, as scapa in cos si niste ulei de monoi, pentru ca miroase demential si e extrem de hidratant. Iar la sfarsit, ca sa nu am numar par la cumparaturi, se cere si un ulei de merisor (cranberry), care este singurul ulei cu o proportie perfecta de 1:1 intre acizii Omega 3 si Omega 6.

Si pentru ca Organik a fost mereu cu un pas inainte (deh, doar am lucrat acolo.. stiu ce echipa grozava se afla in spate), o sa gasiti si alte cateva noutati, care momentan nu se mai regasesc si in oferta altor magazine. Spuneti “Bun venit” untului de aloe vera, untului de avocado, cerii de migdale sau cerii de jojoba.

Va puteti clati ochii cu noile bunatati  Akoma AICI.


Comments

 • Cate bunatati! Nici nu stiu unde sa ma uit mai intai. :P
  Uleiul de monoi sunt tare curioasa cum miroase, hmmm.
  In ultimul timp am observat ca ma atrag din ce in ce mai tare uleiurile si unturile de corp, iar acum ceva ani nici nu voiam sa aud de ele.

  Katyna 17 June 2012 22:45
  • Uleiul de monoi miroase… Exotic:D ca si cum te afli pe plaja in tahiti dar de fapt tu esti la birou

   adiana 18 June 2012 9:26

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-16521314-3